Myresjö utklassat på 8 minuter

Ännu en förlust för Myresjö ikväll söndag. Men den här gången åtminstone mot ett bättre lag.

Förra matchen förlorade Myresjö mot ett div -4-lag. Den här gången var det i alla fall mot ett topplag i div 2.
Motala ligger tvåa i serien och tog emot gästande Myresjö ikväll söndag.
Det blev en match med inte för mycket händelser (Myresjös stjärna Kutjim Berisha fick ett gult kort i första halvlek), förutom i slutet av första halvlek då Motala gjorde alla sina tre mål.
1-0 i 37e minuten, 2-0 i 44 och 3-0 på stopptid.
Se’n var det klart men med Motalas dominans och missade chanser ska Myresjö vara glada att det inte blev större förlustsiffror.
Myresjö förlorade med 3-0 och ligger sist i serien – en vinst eller två krävs för att vara med igen.
Kommande matcher mot likaledes bottenlagen Tenhult och Vimmerby kan bli avgörande.
Myresjö som inledde säsongen bra med ett par vinster har nu radat upp fem förluster i följd.