Myresjöspelare provspelar i Helsingborg | Höglandsnytt
Sport

Myresjöspelare provspelar i Helsingborg

Zlatan Krizanovic, 21-åring med ett förflutet i Myresjö, prov spelar den här veckan med Helsingborgs IF. Han gick för ett par år sedan över till holländska AZ Alkmaar som ungdomsproffs men har väl kanske inte haft den framgång han hoppats på.

I år har Zlatan spelat för Alkmaars farmarklubb SC Telstar samtidigt som han försöker komma tillbaka efter en korsbandskada han ådrog sig i fjol.

Nu vill ha komma hem till Sverige och börja från början – och då är HIF ett intressanmt alternativ för honom, eftersom hans mamma numera bor i just Helsingborg.

Under de senaste veckorna har Zlatan Krizanovic tränat tillsammans med HIFs samarbetspartner Ramlösa Södra. Det var där ledare från HIF fick syn på honom.

Men konkurrensen är hård i HIF – just den här veckan har klubben tagit hit två argentinska spelare som också provspelare. Både Zlatan och sydamerikanerna är typiska anfallsspelare.

Skulle den f d Myresjöspelaren falla HIF-ledningen i smaken finns det ändå toppklubbar på lagom avstånd från Helsingborg. Henkes Landskrona och Ängelholm spelar i ettan – och till Trelleborg är det inte så långt.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook