Myresjö/Vetlanda gjorde självmål – vann ändå

Vinst för Myresjö/Vetlanda men förlust för Lammhult i dagens div 3 Ö Götaland.

Myresjö/Vetlanda FKtog säsongens andra seger idag lördag när Räppe besegrades borta med 1-2.
Myresjö/Vetlanda stod förresten för alla målen i matchen eftersom Räppes kom till genom självmål i 29e minuten. M/V kunde kvittera i 58e minuten.
Det stod sedan länge lika i matchen men i 79e minuten gjorde Dan Karlo Goranci segermålet för M/V

Efter en seger och en förlust hittills blev det återigen förlust för Lammhult i stambanederbyt mot Moheda med 2-3.
Moheda tog ledningen i mitten av första halvlek och gjorde 0-2 på straff kort därefter. Lammhult reducerade till 1-2 men Moheda fick in 1-3 strax innan halvlekspaus.
I 60e minuten reducerade Lammhult återigen men kom inte närmare.

I division 4 Elit spelade Nässjö oavgjort borta mot Jönköpingslaget Mariebo efter en sen kvittering.
Stockaryd/Rörvik förlorade klart med 3-1 borta mot Gnosjö och ligger efter två omgångar sist i serien.