Myresjö/Vetlanda vann – kan ha avgjort kvalkampen

[adrotate banner=”27″]
Myresjö/Vetlanda tog en mycket skön seger borta mot bottenlaget Moheda IF idag lördag.

Redan nedflyttningsklara Moheda kunde inte stå emot toppmotiverade Myresjö/Vetlanda som tog ledningen i mitten av första halvlek med två mål på fem minuter.
I andra halvlek blev det två mål till innan Moheda reducerade till 1-4 i slutminuterna.
Viktor Lager, Kujtim Berisha, Pierre Johansson och Albin Karlsson gjorde Myresjö/Vetlandas mål.

Segern innebär att Myresjö/Vetlanda nu är uppe på kvalplats och eftersom Hjulsbro förlorade med 1-0 borta mot AFK Linköping skiljer det nu tre poäng mellan lagen. Myresjö/Vetlanda på 40 poäng, Nässjö FF på 39 och Hjulsbro på 37. Alla med lika stor målskillnad +24. Myresjö/Vetlanda i klart överläge inför helt avgörande slutomgången.