"Någon ordning måste råda även i en kd-styrd kommun" | Höglandsnytt
Debatt

”Någon ordning måste råda även i en kd-styrd kommun”


[adrotate banner=”28″]
”Sävsjö kommun: Håll er till den kommunala kompetensen!”, skriver en upprörd skattebetalare i ett debattinlägg på tal om kommunala planer på att bedriva upplevelseverksamheten vid Sävsjö Skyttecenter.
[adrotate banner=”27″]
Läser hur hälften av ledamöterna i en djupt splittrad Bu-nämnd kan tänka sig att Sävsjö kommun och Aleholmskolan framöver skulle ägna sig åt att bedriva Upplevelseverksamheten vid Sävsjö Skyttecenter.
Har ni inget annat att syssla med? Detta är ingen kommunal uppgift.
Låt privata företag syssla med dessa ting! Kommunen ska inte ägna sig åt sådant som privata företag med framgång kan driva!
Vi skattebetalare kräver en sundare kommunalpolitik i Sävsjö kommun.
Förslaget som tydligen drevs igenom med ordförandens utslagsröst innebär, vore om det drivs igenom, skandalöst och horribelt.
Stort tack till de ledamöter från M , Fp och S som med kraft hävdade det osunda i detta vansinniga förslag.
Skulle kommunen slutligt ta ett sådant dåligt beslut då tycker jag att vi skattebetalare ska protestera högljutt. Det är val nästa år och då kan vi med kraft även då visa vår avsky.
Någon ordning måste råda även i en kristdemokratiskt styrd kommun. Detta står ju i strid mot partiets övriga tänkande att främja en privat företagsamhet.

Mycket upprörd skattebetalare

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

  1. Hej på dig signaturen ”Ekonom”.
   Jag blev för 10 minuter sedan uppringd av en kollega som tyckte att jag genast skulle gå in och läsa vad som skrevs ang Sävsjö Skyttecenter. Har nu läst vad du anonym Ekonom har skrivit. Dessvärre lever du i fantasins underbara värld och du tycks va helt verklighetsfrämmande.
   Jag förlåter din okunnighet i detta ärende och undrar hur i hela fridens namn någon kan påstå något sådant.
   Vad jag står i denna fråga vet ägarna mycket väl då vi underhand fört en ömsesidig och mycket givande diskussion. Om du således varit det minsta insatt i ärendet hade du kunnat bespara dig från ditt utlåtande. Detta kan samtliga inblandade parter i denna fråga med all kraft intyga!
   Ett råd till dig är : Håll dig bättre underrättad innan du skriver sådana helt omotiverade påståenden om mig!
   Vänligen Jan Johansson

 1. Kör hårt… Denna KD styrda kommun är toppen. Vi behöver verkligen ett nytt projekt att lägga skattepengarna på. Kommunen har faktiskt endast förbrukat 25-30 miljoner på ”Stockaryds Terminalen”. Vad skall man annars göra av löntagarnas skattepengar. Tänk om de skulle satsa på något så dumt som Sävsjö kommuns företag. Eller så idiotiskt som att göra Sävsjö attraktivt.
  Politiker är toppen

Kommentarer avstängda