Debatt

När får vi veta vem vi kan lita på – vill ha svar från Vetlandapolitikerna


[adrotate banner=”27″]
”Besked före valet saknas. Partipolitiker i Vetlanda – när får vi väljare vägledning för att kunna lägga röster på den/de vi kan lita på och som i samverkan förväntas kunna ta det viktiga ledningsansvaret på olika nivåer i vår kommun?”, undrar Vetlandabon Jack Andréen i ett inlägg på Höglandsnytt Debatt.
[adrotate banner=”27″]
Redovisa sakpolitik mer detaljerat – med välgrundade prioriteringar – där kärnverksamheter förväntas stå i första rummet, och bli överordnade den falnande, tandlösa och oredovisade parti- och ”blockpolitiken”.

Jag är i dag vilsen och ska inom en månad lägga min röst, men då vill jag känna mig trygg med att den kan få betydelse för att vi får en toppad ledning – som prioriterar vad som är bäst för de flesta och som har förmåga att förskjuta sina parti- och särintressen – kring bland annat kommunalrådsposter. Bästa män och kvinnor till uppdrag – jag vill bortse från partibeteckningar.

Förhållningssätt efter valet likt 2010 undanbedes, dock ett erkännande till Tommy Bohman (S) som fyllt sin roll med att ta ledningsansvar i en brokig samling av politiker.

Jack Andreén Vetlanda

[adrotate banner=”108″]

[adrotate banner=”23″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook