Debatt Nyheter

”Narkolepsioffren är en ny neurosedynskandal”

När läkemedelsindustrin vill göra ännu större vinster har de hittat på den oslagbara metoden att skrämma upp politiker och myndigheter så att de på lösa antaganden kan få igenom massvaccinering i förebyggande syfte. Så skedde i samband med både fågelinfluensan och svininfluensan.

Den senare  har orsakat ohyggligt, livslångt lidande hos de mer än dryga 150  barn som drabbats av narkolepsi.  Det kan även finnas ett mörkertal. Medierna med tv och radio i spetsen sväljer oftast propagandan med hull och hår. Utan minsta kritisk granskning läser man ofta upp eller trycker läkemedelsbolagens välformulerade och förledande bulletiner.
Om något ska utredas så är det hur Läkemedelsverket, Smittskyddsinstitutet och Socialstyrelsen kunde godkänna influensavaccinet på dispens utan att det prövas kliniskt? Hur kunde folkhälsominister Maria Larsson och statsepidemiolog Annika Linde på så lösa medicinska  grunder så oreserverat propagera för massvaccinering. En belysning av hur det hela gick till kan kanske förhindra liknande ödesdigra misstag i framtiden. Utan en offentlig utredning är risken stor att de drabbade och deras familjer gömmas undan i glömskan. Även medias roll bör granskas.

I utredningen får självfallet inte ingå korrupta myndighetspersoner, anslagsberoende professorer eller representanter för läkemedelsindustrin. Det fanns faktiskt några  journalister som höll huvudet kallt när pandemihysterin grasserade som värst. Främst var det Inger Atterstam på Svenska Dagbladet. Hon varnade i flera artiklar mot massvaccineringen och det dåligt utprovade vaccinet Tamiflu. Inger Atterstam  skulle om hon accepterar bli en bra ordförande i utredningen av denna “neurosedynskandal” som  narkolepsioffren på goda grunder kan sägas utgöra.

Rune Lanestrand

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

7 Comments

  1. ”Vaccinet Tamiflu”??? Det säger ju rätt mycket om hur illa insatt insändaren är i ämnet. Det är lätt att uppröras. Svårare att läsa på.

    1. Apotekarerik, tack för påpekandet. Tamiflu innehåller oseltamivir som är ett antiviralt medel som lindrar symptomen vid virusinfektioner. Visades sig tyvärr vara mer eller mindre verkningslöst mot svininfluensan. Ber om ursäkt för felskrivning.

  2. Rune tror du verkligen att biverkningen narkolepsi hade kommit upp till ytan på ett kliniskt test? endast 150 drabbade av hur många vaccinerade?
    Om du nu tro att den läkemedelsindustrin endast är ute efter att tjäna pengar vore de inte en god ide att själv investera i just denna bransch om det nu är så lönsamt?

    Lästips: http://www.vaccininfo.com en ny bra blogg som ska försöka reda ut de missuppfattningar som finns om vaccin.

  3. Annika Linde från Smittskyddsinstitutet intervjuades av Ulf Elfving, på radion, och hon fick frågan om hon själv hade vaccinerat sig! Svaret blev Nej.

Kommentarer avstängda