Nässjö basket 2 sekunder från vinst

Med två sekunder kvar av hemmamatchen mot Södertälje ledde Nässjö basket med 69-68.

Då fick Södertälje ner en boll i Nässjökorgen och vann matchen. Ytterligare en förlust i slutskede av match för Nässjö basket alltså. Det har inte gått bättre för Södertälje som kom till Nässjö med fem raka förluster som ofta kommit i slutet av matcherna.
Nässjö gjorde en strålande andra period där William Walker storspelade och efter halva matchen ledde Nässjö med 37-30. Också efter tredje perioden ledde Nässjö, då med 56-51.
Södertälje var i ledning den sista minuten av matchen men med 6 sekunder kvar kan Nässjö göra 69-68.
Vid det laget var Nässjöpubliken spända som fiolsträngar och stod upp för att heja fram sitt lag till vinst, men det gick inte vägen. Södertällje kunde göra 69-70 med två sekunder kvar.

Av: Redaktionen, [email protected]