Nässjö basket ledde med två minuter kvar i Luleå

UPPDATERAT. Ingen bra inledning på vägen mot slutspelet i Basketettan. Nässjö Basket hade rest med buss ända till Luleå för att möta LF Future (trea i norrserien och ett slags farmarlag åt Plannja). Det blev en knapp och snöplig förlust efter en tät och laddad match med 74-72 för Nässjö Basket.

[adrotate banner=”7″]

Returen spelas hemma i Nässjö nästa vecka (söndag). Då måste Nässjö vinna med tre poäng för att gå vidare.

Efter två perioder såg Nässjö ut att gå mot en komfortabel seger. Man ledde då med 31-37 och LF Future har inte åstadkommit mycket kring Nässjös korg. Men matchen böljade fram och tillbaka med emellanåt Nässjödominans, emellanåt LF-dominans, och LF kom tillbaka mot slutet. Nässjö ledde faktiskt med 66-72 med bara två minuter kvar.