Nässjö basket utklassade i första matchen

Det gick inte KFUM Nässjös väg när Basketligan hade premiär ikväll fredag. Nässjö mötte Jämtland och fick stryk med  efter att ha legat under hela matchen.

Bedömare har utsett Nässjö till årets slagpåse i Basketligan, något som nog Nässjö inte vill hålla med om. Laget har värvat bra men mot förra årets nästjumbo Jämtland gick det dåligt i första matchen för säsongen.

Jämtland tog redan efter några minuter en klar ledning och ledde med 18-11 efter första kvarten. I andra kvarten drog Jämtland ifrån ytterligare trots stundvis dåligt spel. 34-23 efter första halvleken. Och när Jämtland hann göra 20 poäng gjorde Nässjö bara tio, 53-33 efter tredje perioden.
Jämtland fortsatte dra ifrån i sista perioden och vann till slut komfortabelt överlägset med 75-49.