Fotboll Nässjö

Nässjö FF går upp i div 2 – då sticker han efter att drömmen blivit sann


Det var klart redan på förhand. Detta skulle bli sista säsongen och han ville att drömmen om div 2 skulle besannas. Så blev det också.

Nässjö FFs tränare Dejan Prvulovic har tidigare aviserat att detta skulle bli hans femte och sista säsong med Nässjö FF och han ville kröna tiden i Nässjö (som gått från elitfyran till div 2 på denna tid) med avancemang till div 2.

”Vilka fem fina år jag haft i Nässjö. Avslutningen är magnifik som jag fick nu i höst. De kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta. Nu ska jag inte träna något lag kommande säsong utan familjen ska få se mig mer nu. Visst ska jag ändå följa hur det går för Nässjö i tvåan”, säger Dejan Prvulovic till NFFs hemsida.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook