Nässjö FF krossade Hvetlanda GIF

Det blev en stor seger för Nässjö FF borta mot Hvetlanda GIF ikväll fredag i Höglandsderbyt på Heds arena i Vetlanda.

Närmare 1250 i publiken följde matchen som fick en rivstart. Tre mål de första 20 minuterna varav två gjorda av NFFs toppskytt Dan Danneman.
1-2 stod sig halvleken ut men i andra halvlek tog det fart igen. Och det var Nässjö FF som stod för farten och dominerade stort i matchen. Till slut vann man med 2-5.
Nässjö FF nu uppe på tredje plats i div 3 bara två poäng efter Hvetlanda GIF som nu är tvåa i serien på samma poäng som Lindö FF men med sämre målskillnad.
”Tung förlust men vi kommer tillbaka”, säger Hvetlanda GIFs toppspelare Elmedin Kvrgic på twitter efter matchen.
”Det har funnits roligare dagar på jobbet”, är HVGIF-tränaren Vladan Ladans kommentar.