Nässjö FF vann Höglandsderbyt – avgjorde på övertid

[adrotate banner=”27″]
Det blev ett mycket tätt och spännande Höglandsderby i div 3 ikväll onsdag mellan Aneby SK och Nässjö FF.

Hemmalaget Aneby fick en kanonstart efter ett målvaktsmisstag från Nässjös sida. 1-0 redan i femte minuten.
Sedan följde ett böljande spel. Nässjö FF jagade desperat en kvittering. Vid ett tillfälle varnades en Nässjöspelare för filmning efter att för enkelt ha lagt sig ner i straffområdet.

Pressen från Nässjö FF fortsatte och Aneby hade tur flera gånger att bollen inte gick in men räddade sig också tack vare enastående målvaktsinsats.
I andra halvan av andra halvlek kom till slut kvitteringen på ett hårt långskott.
Men Nässjö gav sig inte utan fortsatte pressen.
På övertid lyckades till slut Nässjö FF få in 1-2 på ett inlägg.

Nykomlingarna Nässjö FF är nu uppe på fjärde plats bara två poäng från kvalplats till div 2. Nässjö FF har dessutom gjort överlägset flest mål och har seriens näst bästa målskillnad efter halva seriespelet.