Nässjö IF leder allsvenskan efter perfekt resultat

[adrotate banner=”28″]
Matchen mellan serieledande Gripen Trollhättan och tabelltrean IFK Motala slutade perfekt för Nässjö IF.

Nässjö IF är nu ensamma serieledare i södra allsvenskan efter att IFK Motala räddade oavgjort hemma mot Gripen idag lördag eftermiddag. Och det var bland annat en Höglandsspelare som gjorde det.
Motala hade tagi ledningen i matchen men i början av andra halvlek blev f d Vetlanda BK-spelare Björn Einarsson utvisad och Gripen gjorde 1-4.
Då började Motala sin upphämtning. Björn Einarsson gjord 3-4 tio minuter från slutet och på övertid kom kvitteringen.
Resultatet innebär att Nässjö IF nu leder allsvenska 1 poäng före Gripen och 3 före Motala när 6 matcher återstår innan kvalet till elitserien.