Jönköping Nässjö Toppnyheter

Nässjöbo gick bärsärk i natt – greps två gånger av polisen

En Nässjöbo gjorde bort sig helt under natten till måndagen och misstänks för en lång rad brott. Han ska bl a ha gett sig på en polis, drogat ner sig, förstört en frisersalong och brutit sig in i en pizzeria.

En man greps natten till måndagen efter ett inbrott i en bilverkstad i en stadsdel i Jönköping.

Vid 2235-tiden kom larm från Hovslätt om inbrott på bilverkstad. En 46-årig man från Nässjö greps av polis intill brottsplatsen och fördes till polishuset för förhör. Mannen ska ha haft en bil vid tillfället. Det visade sig att bilen stulits från en kvinna i Jönköping tidigare under kvällen.

Vid kontroll i mannens kläder hittades hagelpatroner. Han misstänks därför för inbrott, bilstöld och brott mot vapenlagen och dessutom förgripelse mot tjänsteman, han ska ha spottat på en polis.

Efter förhör släpptes Nässjömannen vid 0130-tiden.
En stund därefter larmades polisen till Brunnsgatan i Jönköping. Där ska Nässjömannen ha kastat in en sten genom fönstret till en frisörsalong och brutit sig in i en pizzeria och stulit kontanter.

En väktare blev vittne till brotten och ska också ha blivit hotad med våld när han grep Nässjömannen som återigen hämtades av polis. Han var då så pass drogad att han lades in i fyllecell för tillnyktring.

Förhören med mannen har därefter fortsatt under måndagen.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook