Eksjö Nässjö Nyheter

Nässjöbo nekar till våldtäkt på 4-årig pojke – ”De har fantiserat ihop berättelser”

En man från Nässjö kommun sitter sedan igår onsdag häktad misstänkt för bland annat våldtäkt mot en fyraårig pojke och en flicka. Mannen nekar till anklagelserna och överklagar nu Eksjö tingsrätts häktningsbeslut. Barnen har fantiserat ihop berättelser som sexuellt utnyttjande, menar mannen.

Den misstänkte och tidigare ostraffade mannen greps tidigare i veckan. Han är misstänkt för att på långfredagen ha våldtagit barn i Nässjö kommun.
Det är inte sant menar mannen. I det första fallet – en fyra årpojke – menar mannen att pojken inte är normalt utvecklad, har ADHD och livlig fantasi.
”Hans uppgifter måste  med hänsyn till hans utvecklìng och ålder bedömas med mycket st0r försiktighet”, skriver mannens advokat i överklagandet.
Hur de påstådda sexuella övergreppen ska ha gått till framgår inte detalj av överklagandet. Beröring nämns dock.
”Jag är helt främmande för att sexuellt utnyttja barn”, säger mannen genom sin advokat och berättar att både hans fru och barnets mor befunnit sig i samma hus när övergreppet ska ha skett men utan att ha lagt märke till något särskilt

I det andra fallet  – en flicka – menar mannen att flickan hittat på historian om våldtäkt, sagt detta till honom och bett om förlåtelse och givit honom en kram. Flickan ska också efter den påstådda våldtäkten ha övernattat hos mannen och hans fru.

I ett tredje fall där mannen misstänks för sexuellt utnyttjande av minderårig nekar han också och menar att barnet fantiserat ihop hela berättelsen och att barnets mor känt till berättelsen men utan att göra någon polisanmälan tidigare.

Mannen nekar också till sexuellt ofredande telefonledes. Han tycker också att han borde släppas ur häktet eftersom han inte har någon anledning att förhindra åklagarens utredning.

[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook