Mord i Nässjö Nässjö

”Nässjömannen måste ha känt igen sin mördare”

Mördaren ringde på och blev insläppt i villan hos Nässjöparet. Ett vittne såg alltihop och menar att Nässjöparet måste ha känt igen mördaren.

[adrotate banner=”27″]
Det finns, enligt polisens utredning, en handfull vittnen som sett mördaren vid tiden för mordet. Två som såg honom när de körde och parkerade sin bil på Södra Skogsvägen men också ett tredje vittne som såg mördaren från sitt fönster.

Vittnet skulle ha vittnat i rättegången i fredags men blev sjuk och kommer istället att vittna senare i april när rättegången återupptas.

Enligt vittnet ringde en ”kille” på dörren. Det dröjde inte länge innan någon öppnade. ”Killen” gick sedan lugnt och städat in innanför dörren som stängdes (av vem är oklart).
Vittnet uppfattade det hela som att Nässjöparet kände personen som ringde på eftersom han blev insläppt snabbt. Killen verkade också vet exakt var han var på väg, han tvekade inte.

Enligt vittnet var mördaren av nedre medellängd, i 40-45-årsåldern och fysiskt välbyggd och bar en svart jacka samt vaggade när han gick.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook