Nässjö

KNARKDRAMA: kraschade i kurva – åkte taxi till Nässjö C


En trafikolycka med personbil inblandad inträffade i utkanten av Nässjö under sena natten till måndagen. Fyra misstänkt nerknarkade personer satt i bilen. Tre togs av polis. En kvinna är fortfarande på fri fot
UPPDATERAD: 0742, 1430

Olyckan inträffade vid 0330-tiden på lv 836 när en bilförare tappade kontroll över sitt fordon och körde av vägen och bilen hamnade i diket. Det rörde sig om en singelolycka mellan Boda och Skogsvallen. Begränsad framkomlighet uppstod för övrig trafik under räddnings- och bärgningsarbetet.

Inga uppgifter om personskador däremot misstänks alla fyra som åkte i bilen för narkotikabrott efter att polisen hittat dem på Nässjö C. Det visade sig att fyra lämnade bilen och tog taxi till Nässjö C. Ett vittne såg dem.

Polisen upptäckte tre av personer på Nässjö C. De omhändertogs för berusning. Alla tre ska ha varit påverkade av knark. Det går dock inte att bevisa vem som körde.

Alla fyra är kända av polisen sedan tidigare. Det handlar om Nässjö/Borås-gänget. En 21-åring från Nässjö, två 20-åringar Borås, alla man samt en ung kvinna från Nässjö som ännu är på fri fot.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook