Fotboll

Nässjötränaren: jag fortsätter ett år till

Dejan Prvulovic tänker fortsätta åtminstone ett år till som tränare för Nässjö FF.

Nässjö FF är fortfarande med i kampen om en kvalplats till div 2 men ligger fem poäng från Högsby på andraplatsen när serien nu ska avslutas med tuffa matcher mot suveräna serieledarna Assyriska, Höglandskonkurrenten Myresjö/Vetlanda och dessutom Högsby IK.

Prvulovic tänker fortsätta och träna NFF en femte säsong.
”Skulle vi inte klara att gå upp i tvåan denna säsong vill jag gärna göra ett nytt försök nästa år. Det har varit mitt mål ända sedan jag kom att jag vill ta upp Nässjös fotboll i tvåan. Jag har också ett år kvar på mitt senaste tvåårskontrakt och det har jag inte tänkt mig att bryta”, säger Dejan Prvulovic till NFFs hemsida.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook