Nyheter Vetlanda

Nästa års Bomässa redan inbokad

Bomässan i Sapa arena öppnade med succé redan första dagen idag fredag. Teamet bakom mässan kan nu berätta att det blir en bomässa också nästa år i Vetlanda. Dessutom större än årets. Mässans projektledare Petra Larsson tycker att Vetlanda passar bra för att hålla en bomässa. ”Det finns framtidstro på Höglandet”, säger hon.

[adrotate banner=”7″]

Säkert tusentals personer besökte Bomässans första dag på fredagen.
En bomässa är en bred tillställning, inte bara husförsäljare och inredare, banker och mäklare. Nej där fanns också bland annat italienska delikatesser, ostkakor, kläder och bildelar.
Projektledare Petra Larsson är nöjd med bredden och så nöjd med mässan att nästa års bomässa redan är inbokad. Det finns möjlighet för utställare att redan nu boka en monter.
Intresset bland utställare har varit så stort, berättar Petra Larsson att Jönköpingsbaserade Compassfairs som ligger bakom mässan planerar en utökning till nästa år. Antingen genom att hyra ytterligare en hall eller genom att ställa upp tält.
Höglandet och Vetlanda är med andra ord en bra plats för en bomässa.
”De flesta har jobb här. Finns mycket tillverkningsindustri. Det finns en framtidstro på Höglandet”, säger Petra Larsson.

[adrotate banner=”6″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

Kommentarer avstängda