Nässjö

Nästan slutsålt – Nässjökonsert måste ställas in efter otäck olycka

Legendariska bandet och hitmaskinen Sten och Stanley skulle ha spelat en konsert på Pigalle i Nässjö i helgen. Nu måste konserten ställas in.


Konserten var nästan slutsåld och endast ett fåtal biljetter fanns kvar till spelningen med det folkkära bandet. Då hände olyckan. Klaviaturspelaren Ebbe Nilsson var ute och gick med hunden och halkade och bröt benet sent igår tisdag kväll och opereras just nu onsdag kväll.
”Han ligger på operationsbordet just nu. Det är ett allvarligt benbrott”, berättar konsertarrangören Thomas Engström på European Concerts för Höglandsnytt.
Det är oklart hur länge 75-årige Ebbe Nilsson kommer bli borta men klart är att turnéns tre första konserter, därav Nässjökonserten, ställs in och troligtvis också fler konserter.
”Vi kommer ha ett möte på måndag så får vi se vad läkaren säger. Just nu går mina tankar till Ebbe som är mer förtvivlad över att inte få ge sig ut på vägen än själva benbrottet. Viktigast nu är att han blir kry och kan återgå till normalt liv”, säger Thomas Engström.
Sten och Stanley har spelat i 54 år och haft över 60 låtar på Svensktoppen.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook