Ni kan sluta drömma – inget slutspel för Vetlanda BK

Vetlanda BK höll stånd länge och väl mot serieledande Sandviken ikväll måndag men förlorade till slut med knappa 5-2 (2-1).

[adrotate banner=”27″]

I VBK saknades som befarat Joakim Andersson som ju skadade sig på uppvärmningen inför träningen i lördags.
Hemmalaget gick fram till 2-0 i första halvlek.
I princip det sista som hände i halvleken var när förre Sandvikenspelaren Jesper Hvornum slog in en hörna för VBK till 2-1.
I andra halvlek hade VBK kvitteringslägen men det var ändå SAIK som gjorde 3-1 med kvarten kvar att spela och även 4-1.
VBK:s ledarduo Per Lennartsson och Anders Freijd tog sedan timeout varpå Andreas Lysell reducerade omgående. SAIK avslutade dock med ytterligare ett mål.
Från övriga matcher märks att Tillberga tog sin andra poäng för säsongen när man spelad 2-2 mot Kalix som kvitterade först i sjunde övertidsminuten.
Villa krossade Ljusdal hemma med hela 13-3 och de VBK-supportrar som ännu inte gett upp slutspelsdrömmen kan nog sluta drömma nu.
Med fem omgångar kvar skiljer nu lika många poäng och nästan 50 mål till Villas favör.