Nu är det klart – Malmbäcks IF seriesegrare

Under lördagen blev det klart att Malmbäcks IF vinner div 5 NV, detta efter en vinst på bortaplan.

Malmbäcks IF har bara förlorat en enda match under säsongen och under lördagen tog tabelltreorna Mullsjö IF emot MIF.
Malmbäckarna började som vanligt med att göra mål. Redan innan fem minuter spelats satt första målet. Först några minuter in i andra halvlek kom dock andra målet och Mullsjö reducerade 20 minuter in i andra halvlek.
Filip Brtan gjorde sitt andra mål tio minuter från slutet men det blev ändå spännande i slutminuterna efter att Mullsjö reducerat.
Till slut dock 2-3 (0-1) och Malmbäcks IF klara seriesegrare inför sista omgången. MIF kom i och med lördagens match också över 100 mål. Nu väntar kval till div 4.