Ekonomi Nässjö

NU HAR DET HÄNT: Nässjöföretag går med i kraft-organisation

(F d) Nässjöbaserade Eldon Installation går in som partnerföretag i nätverket Power Circle som är en intresseorganisation som jobbar med framtidsfrågor för elkraftbranschen.

Eldon Installation har från årsskiftet blivit medlem i nätverket för att få tillgång till Power Circles kompetens och kontaktnät och kunna vara med och påverka branschen.
Eldon Installation lanserade förra året laddstolpen ECO One.

”Vi har en relativt ny produkt och utvecklingen går snabbt framåt. Vi ser stora fördelar med att samarbeta med en organisation som Power Circle som hjälper oss att driva aktuella frågor för en hållbar samhällsutveckling. Power Circles verksamhet ligger helt i linje med Eldon Installations mission att erbjuda marknaden kvalitetssäkrade produkter som har en positiv inverkan på miljön”, säger Eldon Installations marknad- & kommunikationschef Christin Öhrlund i ett pressmeddelande.

En del i Power Circles arbete består av att bevaka trender och möjliggöra för samverkan mellan deras partnerföretag, myndigheter och branscher. En del av Power circle jobbar bl.a. med att sprida kunskap och främja elbilar och elbilsladdning i Sverige.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook