Nu närmar sig Skirö/Nävelsjö serieledarna

Skirö/Nävelsjö närmade sig serieledande Åtvidaberg efter det att laget besegrat Borgia med 3-2 på fredagskvällen i en dramatisk match. Efter en något tunn inledning har nu Skirö/Nävelsjö kommit igång ordentligt i bandyns division 1.

Mot Norrköpingslaget Borgia kom den fjärde raka segern under ypperliga förhållanden i Östergötland.Daniel Gustavsson, framspelad av Anders Harryson, kvitterade till 1-1 i slutet av första halvlek och direkt i andra halvlek var det tvärtom då Gustavsson på hörna spelade fram Harrysson och 2-1 var ett faktum.Därefter hann målvakten Erik Petersson att rädda en straff, men Norrköpingslaget kvitterade ändå till 2-2 på hörna med 20 minuter kvar att spela.Och så då på tilläggstid slog Sävsjöbon Viktor Lindahl till med ett jätteskott som betydde 3-2 och Borgias första poängtapp på hemmaplan i år.Eftersom Åtvidaberg förlorade mot Tjust så närmade sig Skirö/Nävelsjö sig något och fbefäste sin andraplats i serien.Anders Harrysson ska ha ett extra plus efter sin insats mot Borgia.Nästa match spelar Skirö/Nävelsjö i Sapa Arena på fredag då Jönköping kommer på besök.