Ny förlust för Sävsjö Innebandy

Nu börjar det se kritiskt ut för Sävsjös innebandygäng. Fredagskvällens hemmamöte mot Östra SK Jönköping slutade med den femte förlusten på raken. Siffrorna skrev 3-9 (0-1, 2-2, 1-6).

Det gick väl an i de båda första perioderna. Så länge orkade hemmaspelarna någorlunda hänga med. Men sen gick proppen ur.

Det tog knappt 13 minuter för Södra att göra första målet. Sen blev det inga nya mål förrän efter 13 minuter in i andra perioden. Då kom Södras andra mål som dryga minuten följdes av 0-3-målet. Med ett par minuter kvar av perioden kostade Sävsjö på sig att missa en straff men strax därpå tändes ett hopp: Joakim Bjerhag reducerade till 1-3 och med en sekund kvar av perioden knappade Roger Johansson in ytterligare m ed 2-3.

I tredje perioden inledde Södra ganska snabbt sin målproduktion. Det hann bli 2-7 innan Robert Bjerhag gjorde 3-7. Men vad hjälpte det – Södra gjorde ett par mål till. Slutresultatet blev alltså 3-9.