Ny jättevinst för HA74 – Eksjö HC förlorade hemma

I sista omgången av grundserien tog HA74 återigen en jätteseger och vann med 10-2 mot bottenlaget Virserum.

Nu väntar snart fortsatt spel tillsammans med andra topplag ur andra division 3.
HA74 pumpade in sina mål med ojämna och jämna mellanrum (4-1, 2-1, 4-0). Tre av målen kom i power play och två i box play.
HA74 vann därmed grundserien överlägset och med en målskillnad på 10 matcher på +64.

Trots ledning efter knappt två minuter visade Eksjö HC att man inte räckte till den här säsongen och förlorade hemma mot Skillingaryd med 5-7 i en jämn match där Skillingaryd tog över mer och mer i slutet av matchen (2-2, 2-2, 1-3). Skillingaryd två sista mål kom med bara dryg 1,5 minuters mellanrum de sista fem minuterna av matchen.

Av: Redaktionen, [email protected]