Ny offentlig toalett hos Sävsjö gatukök

Sävsjö kommun har under torsdagen tecknat avtal med Sävsjö gatukök vid Stora torget om att företagets toalett får användas av allmänheten under gatukökets öppettider.
Användandet av toaletten är gratis.

Avtalet följer efter en tids toalettstrid.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

11 Comments

  1. Svar till Sävsjöbo: Då tycker jag att allmänheten kan gå hem till dig och skita, så kan du stå hygienkostnader som toapapper och städning m.m…

 1. Sävsjö kommun är lika dumma / korkade som vanligt, det har ju alltid varit möjligt att gå in på gatuköket och göra sina behov gratis. Varför skall kommunen betala för det !
  Lika korkat som att man tidigare har betalat 140.000:- om året till Vrigstad Värdshus för att ha turistbroschyrer, en tjänst som alla Svenska hotell tillhandahåller gratis.

 2. Skillnaden på att ha ett avtal eller inte kanske är att man kan ha en skylt med information om toaletten. Så människor från andra orter lätt kan hitta dit. Alla vet inte allt! Det är ju inte säkert det handlar om mångmiljonbelopp….

 3. … och Roys offentliga toalett på Pressbyrån var väl inte heller tänkt att vara gratis för kommunen?

 4. Med tanke på all ”skit” som kommunen lägger pengar på så skulle jag föreslå att kommunen betalar ”alla toalettägare” i Sävsjö en slant så att vi kan få tillbaka något av våra surt betalda skatter. Då hade de i alla fall fått någon röst till nästa val.

 5. När ändå Sävsjö satsar på offentlig toalett, varför inte upphandla Stadshotellets toalett också.
  Så att vi kan ”skita” med stil.

 6. Konstigt att inte det har blivit någon offentlig toalett i den sk. huvudorten Stockaryd ännu! Men det kanske kommer innan valet nästa år, då kommer vissa politiker tycka att det är skitviktigt att värva röster!!!

  1. Garanterat, jag gissar på lyxtoalett på terminalen. Dock får garanterat Rörvik ingen, för det skiter vissa politiker i.

Kommentarer avstängda