Ny sanslös vändning av Boro/VHC

De gjorde det igen. Boro/VHC vände bortamatchen mot Lunds Giants på onsdagskvällen och storvann.

Boro/VHC spelade bort i Lund på onsdagskvällen i fjärde omgången av hockeytvåan. Lund Giants började bäst.

Hemmalaget gjorde 1-0 redan efter ett fåtal minuter i första perioden. 2-0 kom i inledningen av andra perioden och 3-0 efter att Boro drabbats av utvisning för att ha spelat med för många spelare på isen.

Direkt efter 3-0-målet kunde kvällens gigant Linus Karlsson dock reducera och han slog till en gång till i slutsekunderna av andra perioden.

Boro kom sedan ut i tredje perioden och dominerade totalt. Tre mål på fyra minuter, varav ett blev Linus Karlssons tredje mål, och matchen var mer eller mindre avgjord.

Till slut kom också 3-6 i tom kasse i slutsekunderna.