Ekonomi Höglandet Toppnyheter Vetlanda

NY STORCHEF på MYRESJÖHUS – värvas från konkurrenten

Ann-Louice Olofsson blir ny operativ chef för Höglandsbaserade trähustillverkaren Myresjöhus, meddelar bolaget.

Ann-Louice kommer närmast från Skanska, Växjö, som distriktschef på hus. Dessförinnan har hon jobbat som affärsutvecklingschef för bostäder och med affärs- och projektutveckling inom Skanska Nya Hem och BoKlok under totalt tio års tid.

– Vi är måna om att säkra ledningen och utvecklingen av Myresjöhus för framtiden. Ann-Louice har ett stort engagemang både för marknaden, affärer och hållbarhetsfrågor. Vi är glada att vi har kunnat knyta henne till oss., säger OBOS Sveriges VD Joakim Henriksson i ett pressmeddelande.

De senaste decennierna har Myresjöhus operativa chef varit Mats Walter. När han nu övergår till att fokusera på återupptagandet av exportverksamheten efterträds han av Ann-Louice Olofsson som kommer att arbeta parallellt med Mats innan hon tar över som operativ chef för varumärket.

– Min ambition är att under en övergångsperiod ha kvar våra kunniga och erfarna medarbetare i organisationen när de väljer att trappa ner, för att stötta nya medarbetare i upplärningen i deras nya roller, säger Joakim Henriksson.

Ann-Louice tillträder i rollen som biträdande chef för Myresjöhus den 15 maj och som ordinarie chef den 1 oktober.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook