Ny stormatch av Boro/VHC

Boro/VHC går som tåget. Ny vinst mot Vänersborgs HC ikväll söndag efter ännu en jättevändning. Segermålet kom med bara åtta sekunder kvar av matchen.

[adrotate banner=”28″]
Boro/VHC tog emot Vänersborgs HC i Borohallen ikväll söndag och det började rysligt för hemmalaget. Redan efter en kvart ledde Vänersborg med 0-3.
Boro/VHC kom tillbaka i andra perioden som ett annat lag och reducerade två gånger. I slutet av perioden blev det våldsamt en Vänersborgsspelare fick matchstraff medan Joakim Andersson åkte ut men han kom tillbaka senare med besked.
Boro kvitterade i inledningen av tredje perioden.
Vänersborg tog åter ledningen med 3-4 i mitten av perioden. Med knappt 3 minuter kvar lyckades Boro/VHC återigen kvitter genom Joni Riihola.
Matchen såg ut att gå till förlängning men med bara 8 sekunder kvar gjorde Joakim Andersson 5-4.
Tibro IK stod över den här omgången och därmed går Boro/VHC upp i ledning i div 2 B.