Ekonomi Jönköping Nässjö Toppnyheter

Ny storsatsning i Nässjö – Jönköpingsföretag köper känd byggnad


Företagskoncernen Reach for the stars köpt Nässjötryckeriets gamla lokaler i Nässjö och där ska nu ännu en logistikverksamhet etableras liksom kontor för företag.

Den totala ytan är 15 040 kvadratmeter. I lokalerna ska Jönköpingsbaserade bemanningsbolaget Onepartner groups nya logisticbolag blir verksamt.

– Nässjö är ett bra logistikläge och vi tror att de här tjänsterna kommer att öka i Nässjö framöver. Företag tittar mer och mer på att lägga ut de tjänster som vi kan erbjuda och då ligger Nässjö väldigt bra till. Det blir förhoppningsvis en livlig lokal som vi ska försöka fylla upp så gott det går den närmaste tiden, säger Stefan Alvarsson, ägare till Reach for the stars-koncernen, i ett pressmeddelande.

– Vi är en partner till både tredjepartslogistiker och varuägare. Logistikverksamheten gifter sig väldigt väl med bemanningsdelen och fastighetsbolaget som vi har, det blir en del av Onepartner groups totala utbud, säger Johan Lindahl, VD för den nystartade logistiksatsningen.

Onepartner group flyttar nu sitt Nässjökontor till fastigheten, där också reklam- och IT-byrån OAS kommer att finnas. Sedan tidigare är Office hyresgäst i fastigheten.

Reach for the stars-koncernen har ca 500 anställda och omsätter närmare 300 miljoner kr.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook