Ny sudden-förlust för Sävsjö Innebandy

När Sävsjö innebandy på fredagskvällen tog emot kollegerna från Skillingaryd fanns i alla fall en liten förhoppning om att den eländiga förlustsviten skulle brytas, Men det började illa och slutade sämre – förlust med 5-6 i förlängningen.

Det var inte förrän i tredje perioden som Sävsjö kom igång. Det räckte till förlängning men då hade energin förbrukats.

5-6-resultatet var en följd av periodsiffrorna 0-2, 1-1 och 4-2.

Målet i andra perioden gjordes av Robert Bjerhag på en passning från Joakim Bjerhag.  Det var Robert B jerhag som i andra perioden gjorde Sävsjös andra mål men mer blev det inte där.

I tredje perioden dröjde det inte mer än halvannan minut förrän Jonas Rodewald gjorde Sävsjös första reduceringsmål, som följdes upp av Joakim Bjerhag som kvitterade till 3-3. Efter drygt hal va perioden var Sävsjö plötsligen i ledningen genom Roger Johansson.

Skillingaryd kvitterade med Sävsjö tog tillbaka ledningen  genom Joakim Johansson – men med två sekunder kvar av matchen kvitterade Skillingaryd.

Och suddenhj deasth verkar inte vara Sävsjös starka sida i år. Efter dryga fyra minuter slog Skillingaryd i spiken i Sävsjökistan.