Ny VBK-seger – Rinaldo kan bli sportchef

Den förlustfria sviten håller för Vetlanda BK.VBK vann pliktskyldigt över Boltic med 6-5 (2-2) på Tingvalla.Samtidigt skriver tidningen Värmlands Folkblad att värmlänningen Fredrik Rinaldo är tänkbar att ta över sportchefssysslan i VBK.

VBK har därmed fem matcher i rad utan förlust.Men segern mot Boltic satt relativt hårt åt. Först i 84:e minuten gjorde tvåmålskytten Johan Löfstedt 6-4, men några minuter därefter brände Boltic en straff.

Nu skulle det ändå bli 6-5, men det sista målet gjordes i slutminuten.

Annars gick VBK fram till 2-0 efter två mål av Tomas Knutsson. Knutsson gjorde ytterligare ett mål. För VBK:s sjätte mål svarade Björn Einarsson.

Segern innebär ingen förändring i tabellen för VBK som ligger kvar på sjunde plats.Värmlands Folkblad släppte dock en mindre bomb efter att man intervjuat hemmasonen Fredrik Rinaldo som firat stora triumfer i VBK den här säsongen.

Rinaldo avslöjade för tidningen att han tänker avsluta sin karriär i VBK och att han med all säkerhet tar med sig familjen och flyttar till Vetlanda, där en sportchefstjänst väntar i VBK.Den tjänsten hade tidigare Jonas Claesson men är nu vakant.

” På sikt kan det bli något liknande. Men först ska jag spela i ett par år till”, säger Rinaldo till tidningen.