Nässjö

Nya skolbränder i Nässjö

Tidigt på lördagsmorgonen upptäcktes bränder på Runnerydsskolan i Nässjö. Polisen vill nu ha tips från allmänheten för att få stopp på bränderna.

[adrotate banner=”27″]
IMG_0947
Det har redan anlagts bränder på Runnerydsskolan flera gånger under våren. Idag lördag morgon var det dags igen.
Vid 06-tiden larmades räddningstjänst och polis till en mindre brand på skolgården.
Det visade sig vara en hög med lastpallar som brann. Dessutom upptäcktes bränder på ytterligare fyra platser på skola. I papperskorgar, i virkeshögar och intill byggnadsställning.
Polisen rubricerar bränderna som skadegörelse.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

9 Comments

 1. Varför finns det inte övervakningskameror? Kränker man dom som smyger omkring kanske????

 2. Rekrytera nattvandrare som kan patrullera runt med lön men det finns väl inga pengar allt las ju på en bandyhall lol

 3. Ingen tillfällighet att det sker i denna stadsdelen.
  Men det lär vi väl få vänja oss vid

 4. Tyvärr har det blivit så i vårt samhälle att i stort sett allt man gör för att lagföra brottslingar har blivit svårare för polisen. Lyssnade på Beatrice Ask igår ang. ett önskemål från polisen att dessa skulle kunna ge knarklangare kräkmedel för att få tag i bevismedel när langaren har svalt knarket vid polisens tillslag. Kunde knappt tro mina öron när jag hör ASK säga att detta aldrig kommer att bli tillåtet eftersom knarklangarna skulle känna sig kränkta av den behandlingen. Sug på det ett tag gott folk och sen fråga er vart det här landet är på väg!

 5. Stefan: De senaste åren har vi haft ett gäng som klottrat och stått för en del vandalisering och dessförinnan hade vi ett gäng som gick runt och hotade folk, ibland med tillhyggen. Alla från olika stadsdelar. Så dina slutsatser kanske är något förhastade?

  TA: Kan det vara så att det möjligen är kränkande om polisen väljer ut fel person som tvingas inta kräkmedel?

 6. Fundera ett v arv till: De vanligaste med bränder på skolor och i oroliga stadsdelar är inte någon hemlighet. Läs se och hör.

 7. Snart får de en ny fin skola för 180 miljoner att bränna ner. Det löser sossarna lätt, de pressar in 800 ungar i 20 baracker.

  Sisten släcker lyset…

 8. fundera ett varv till…..Nej, det tror jag absolut inte. Polisen vet vilka som langar knark på tex. plattan i S-holm. Men från att veta till att bevisa är vägen som vanligt väldigt lång för polisen. Och skulle mot förmodan en oskyldig drabbas så får väl personen skadenstånd. Det har ju blivit en fin inkomstkälla i dagens Sverige för vissa.

Kommentarer avstängda