Förföljelser i Forserum ”behöver inte ha rasistiska förtecken” – ungdomar kända av polis och kommun – har angripit andra grupper

Den grupp ”ungdomar” som misstänks ligga bakom trakasserier mot somalier i Forserum är sedan tidigare kända av polis och kommun för tidigare problem. ”Psykosociala problem”, berättar socialchef Jon Rydholm. Det är därmed, enligt Nässjö kommun, inte bara somalier som utsatts för trakasserier.

”Behöver inte ha rasistiska förtecken”, säger oppositionsråd Anders Karlsson på presskonferensen i Centrumkyrkan i Forserum om förföljelserna mot somalier i Forserum.
Det handlar, i något inlindade ord, om ungdomar med problem sedan tidigare. De har också begått brott mot andra grupper tidigare.
”De har vårdats på institutioner”, säger Jon Rydholm som meddelar att man kommer att vidta åtgärder mot ungdomarna som enligt Rydholm ska vara över 18 år gamla.

Polisen meddelar på presskonferensen att antalet anmälda brott i Forserum gått ner de senaste åren.
[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Förföljelser i Forserum ”behöver inte ha rasistiska förtecken” – ungdomar kända av polis och kommun – har angripit andra grupper”

  1. Profilbild för Mats Hansson
    Mats Hansson

    Undrar när alla vi som tänker själva ( SD:are ) får något fackeltåg? Vi blev uthängda på nätet, hotade, trakasserade. Fick bilar och rutor krossade. En del blev misshandlade. En fick 8 knivhugg ( Issa Issa ). Allt detta, för att vi sympatiserar med ett parti som vill minska invandringen till samma nivå som vår grannländer. Nej, vi får nog aldrig något fackeltåg. Att hota oss, var tydligen aldrig ett hot mot demokratin heller.