Kommunalråd flyttar jobbet till Mariannelund

Eksjö kommuns vice kommunalråd Tomas Erazim (m) tar ett djärvt steg när han snart börjar jobba en dag i veckan i Mariannelund, kommunens näst största ort. ”Jag ser fram emot det”, säger Tomas Erazim.

Centralisering ligger inte för Tomas Erazim (m). Efter att ha flyttat från Eksjö till Hult tar han nu nästa steg och flyttar jobbet till Mariannelund, åtminstone en halv dag i veckan från och med början av februari.
”Med anledning av det senaste årets händelser i Mariannelund och den känsla som finns hos en del kommuninvånare i östra kommundelen, att politikerna i Eksjö glömmer bort dem, har jag bestämt mig för, att förlägga ett antal halvdagar ute i Mariannelund”, förklarar Tomas Erazim i ett pressmeddelande.
Tomas Erazim har under längre tid grunnat på att etablera sig i Mariannelund, ett drag som saknar motsvarighet på Höglandet och i de flesta kommuner.
”Jag har min mobiltelefon och laptop och kan egentligen jobba varsomhelst”, säger Tomas Erazim som hyrt ett rum i Mariannelunds Centrumhus och nu ser fram emot att träffa Mariannelundsbor på deras hemmaplan.

”Jag låser inte om mig”, säger han på tal om debatten kring att Eksjö kommun nu låst om sig i kommunhuset och kräver anmälan vid besök och lättbortslarvbara passerkort för personalen.

Tomas Erazims tanke med halvdagarna i Mariannelund är inte att sitta stilla på kontoret men just att snacka med folk och företagare och fånga upp tankar och idéer.

Politiskt har moderaterna skjutit fram positionerna utanför Eksjö i kommunen, till exempel med flera framträdande representanter för partiet nu närvarande i Mariannelund, en bygd av hävd dominerad av socialdemokraterna och centern.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Kommunalråd flyttar jobbet till Mariannelund”

  1. Profilbild för lasse björck
    lasse björck

    verkligen snyggt jobbat av Erazim- ett alldeles utmärkt initiativ ! kanske även någon av övriga inlåsta kan lämna centralorten …