Stororder till Hjältevadshus – ska bygga radhus

Hustillverkaren Hjältevadshus har vunnit en order på att bygga 30 bostadsrättshus för ett värde på 40 miljoner kronor. Husen ska byggas i Upplands Väsby och ska tillverkas i Hjältevad. ”En familjedröm”, säger Hjältevadshus vd, Henrik Österberg om husen.

Nysatsande Hjältevadshus har alltså tagit hem en stororder i konkurrens med andra hustillverkare. Radhusen kommer att tillverkas omgående och levereras till Upplands Väsby under sommaren och hösten.
”Det känns jättebra”, säger Henrik Österberg till Höglandsnytt om ordern som för Hjältevadshus är viktig.
Ordern innebär inte några personalförändringar i Hjältevadsfabriken.

[adrotate banner=”6″]
”Vi har haft en tät dialog med beställaren för att åstadkomma attraktiva och kostnadseffektiva radhus. Vi kommer med vår modulteknik kunna bygga radhusen snabbt och kvalitetssäkrat genom att modulerna produceras inomhus i vår husfabrik. På plats sker endast sammanbyggnaden”, berättar Henrik Österberg i ett pressmeddelande.

Husen kommer att byggas upp i område Sanda Ängar i Upplands Väsby. Bakom husprojektet står ett lokalt investmentbolag som ägs av fastighetsbolaget SSM Bygg och Unihouse.
Husen är redan sålda till familjer som ska flytta in.
”Vi valde att samarbeta med Hjältevadshus som är ett gammalt känt varumärke med en byggteknik som passar oss”, säger SSMs vice vd Lars Persson i ett pressmeddelande.

[adrotate banner=”7″]

Hjältevadshus har nyligen återtagit sitt gamla namn och dessutom blivit huvudsponsor åt fotbollslaget Kalmar FF.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: