Nyheter Sävsjö

Nytt i Sävsjö: betala för att träffa politiker


[adrotate banner=”27″]
Kristdemokraterna i Sävsjö lockar med ett möte med toppkandidaten till EU-valet, Lars Adaktusson, om man betalar det vill säga.

Lars Adaktusson kommer till Sävsjö nästa vecka för ett lunchmöte på en av Sävsjös restauranger. Kd bjuder in Sävsjöbor att träffa Adaktusson under förutsättning att man står för sin egen lunch.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Undrar vad Adaktusson kan ge för tips till KD´s kommunalråd angående det katastrofala näringslivsklimatet i Sävsjö kommun? Varför inte starta upp ett Tehus, det fungerade ju bra i Jönköping!!!

  2. Mycket förståndigt att politiker tar betalt, vi betalar ju så lite i skatt till kommunen och vårt kommunalråd Stefan Gustafsson (KD) gör så fantastiska investeringar åt oss i kommunen, 50 miljoner till Stockaryds terminalen och 3 arbetstillfällen. Toppen. God avkastning på kapital ca -300.000:- förra året. Inte dåligt det. Tänk om dessa hade investerats i en Rysslandsfond eller i Nordkorea. Vad hade hänt då ! Värna om våra politiker. Förlusterna blir ju marginella innan kommunen sålt terminalen. Kanske det varit bättre med en investering i Ryssland eller Nordkorea då ! Dock skall vi tänka på att det är tryggt att vi har politiker som sätter sprätt på löntagarnas lätt förtjänta pengar. Politiker är toppen.

Kommentarer avstängda