Oavgjort men Hvetlanda GIF fortfarande i topp

Hvetlanda GIF tappade ledning med 1-0 efter första halvlek i fredagskvällens hemmamatch mot Norrahammar. I andra halvlek kvitterade Norrahammar, i 87e minuten kom det snöpliga målet för HvGIF.
”Ibland så känns ett oavgjort resultat , som en förlust”, twiterkommenterar tränaren Vladan Ladan och lovar nya segrar inom kort. Hvetlanda GIF leder fortfarande div 4 NV.

I övriga matcher gjorde Annebergs GIF en heroisk upphämtning borta mot topplaget Ljungarum som ledde med 2-0 efter första halvlek. I andra halvlek stod Anneberg för målen och fick till slut oavgjort 2-2, en viktig poäng för att inte tappa mark i botten.

Vrigstad åkte på stordäng mot Hvetlanda GIFs utmanare i toppen IF Hallby med 4-0 borta. Det var mycket missnöjda Vrigstadspelare som lämnade plan och som nu får se laget närma sig kvalstrecket.

Stensjön förlorade hemma på Runeplan med 0-1 mot BK Bosna och missade poäng i kampen om eventuella topplaceringar.