Nyheter Vetlanda

”Ofattbart” – 6 000 hyllade Puttekören på torget

Enligt Putte Nelsson själv ska 6 000 personer ha sett konserten med Team Putte på torget.

Att det skulle bli många på torg/hyllningskonserten hade det nog räknats med men inte så många som 6 000.
”Ofattbart”, är Putte Nelssons kommentar.
Kören bjöd på en rad låtar från Körslagsprogrammen.
Och utmaningen från Boro/VHC lär vara vunnen…

Av: Redaktionen, [email protected]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

 1. I rättvisans namn kan man ju fråga sig hur Putte räknar. Han är nog bättre på att dirigera kören än på att räkna.Inte var där några 6.000 personer!
  Elit Vetlandas Speedwayguld är en betydligt större prestation. Det guldet vann man ju inte genom ”köpta telefonröster”.
  Stort Grattis ändå Puttekören för ni var duktiga. Men jag kan hålla med alla dem som tar avstånd från TV 4 -ans telefonröstande för att stärka sin egen ekonomi. Vetlanda kommun bör nog vara lite mer ödmjuka i sin framtoning!
  Att i sin marknadsföring utnyttja ”köpta segrar” är högst tvivelaktigt och man bör nog vara lite mer ödmjuka då Hoffstens kör enligt expertisens bedömningar visade sig vara bättre och betydligt mera proffsiga än Puttekören, åtminstone i finalen!
  Men som sagt vi gläds åt att ni vann och det var riktigt kul. Vi får försöka glömma och sopa under mattan att det var telefonröstandet och ingen neutral jury som avgjorde körslagets final!
  Rättvis och ödmjuk, Vetlanda

  1. Nu är du ju varken ödmjuk eller rättvis. För det första står det att Putte sa att det var ofattbart att det var 6000 personer där för att hylla kören. Var den siffran kommer ifrån framgår inte.
   För det andra visste alla vad som gällde när de gav sig in i Körslaget. Kalla det köpta segrar, om du så önskar, men det var dock lika för alla. Linköping och Hoffstens kör hade samma förutsättningar som vinnande Team Putte.

 2. Instämmer i den första kommentaren. Elit Vetlandas guld är mer värt. De fick inte sitt SM-guld genom att många använde sina telefoner och röstade fram dem! Inga som helst begränsningar för antalet gånger man kunde rösta – Vad är det för trams? Men TV 4 gillarsjälvklart att få in mycket pengar! Där har du sign ”Dumheter” skillnaden!
  Grattis ändå till vinsten Team Putte – kören ty den kan nu ingen ta ifrån er !
  Hoppas att Vetlanda Bandy så småningom också får guld! Men inte genom att telefonrösta fram dem!
  Speedway och bandyvän

Kommentarer avstängda