Eksjö

”Oförskämt, har ni ingen ryggrad” – vilde attackerar kommunledningen i Eksjö

Eksjös politiske vilden Bernhard Issal (issal) går till attack mot kommunledningens skolpolitik och sätt att handskas med statistik och inställning till personalen. ”Oförskämt”, säger Bernhard Issal.

[adrotate banner=”28″]

Kommunfullmäktige Eksjö
Kommunfullmäktige Eksjö

Barn- och ungdomsutskottets ordförande, Göran Persson (m) redovisade under fullmäktigmötet i kväll torsdag stolt statistik över hur bra förskoleverksamheten är med 14,7 barn per avdelning när snittet i landet ligger på över 15.
Bernhard Issal gick till attack direkt:
”Det är nästan oförskämt Göran att inte ta reda på fakta bättre än du har gjort”, säger Issal och tog fram andra uppgifter som visar att det går närmare 7 barn per anställd när rikssnittet är 5,4.
Bernhard Issal tycker också illa om att kommunledningen tänker spara in på skolan och att när anställda kommer med förslag så ”klubbas de i huvudet”. Besparingarna kommer, enligt Issal, trots att alla politiker vid ett tidigare möte lovat att inte dra ner på skolan.
”Se till och skärp er. Har ni ingen ryggrad människor”, säger Bernhard Issal.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Issal ska inte alls skämmas! Tvärtom! Även om jag för närvarande inte är bosatt i kommunen så hör man ju talas om tokiga satsningar HIT och dit. Fastighetsaffärer (DollarStore), extrema kostnader för it (HIT) och neddragningar som inte är av denna värld. Det kommer gå åt skogen, man kan inte spara in hur mycket och hur länge som helst.
    Det finns en kasse med skattepengar, och finns den politiska VILJAN att fördela den där den behövs så GÅR det.
    Issal har rätt även denna gång, och ibland behöver de styrande få ett litet uppvaknande.
    Stå på dig Issal!

Kommentarer avstängda