Olycka på rv 31 – voltade av vägen | Höglandsnytt
Vetlanda

Olycka på rv 31 – voltade av vägen

En trafikolycka inträffade idag onsdag morgon på rv 31 i närheten av Ekenässjön när en bilförare körde av vägen i halt väglag och måste föras till Höglandssjukhuset för vård under morgonen och förmiddagen.

UPPDATERAD: 0742, 0910, 1107

Olyckan inträffade vid 0630-tiden i närheten av korsningen med rv 32 när en bilförare tappade kontroll över sitt fordon och körde av vägen.

Bilen slog runt och hamnade på sidan i diket. Föraren kunde själv ta sig ur bilen men måste föras med ambulans till sjukhus. Det var halt på vägen vid olyckstillfället och bilföraren fick först sladd och lyckades sedan inte hålla bilen kvar på vägbanan.

En kvinna drabbades i olyckan, hon fick skador i nacken och måste till sjukhus där poliser ska förhöra henne om vad som hänt. Väven var avstängd under en knapp halvtimme och därefter släpptes trafiken på växelvis under morgonen med långa köer som följd.

En kvinna i 35-årsåldern blev lindrigt skadad och förd med ambulans till Höglandssjukhuset. Hon kunde gå hem efter behandling vid 11-tiden, enligt uppgifter från akuten.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook