Otäck krasch i natt – förare låg skadad i skogen | Höglandsnytt
Jönköpings län

Otäck krasch i natt – förare låg skadad i skogen


Mopedisten låg i skogen och kunde inte röra sig efter kraschen natten till söndag. Ett sökpådrag inleddes och till slut hittades den drabbade och kunde föras till sjukhus med allvarliga skador.
UPPDATERAD: 0725, 1210

Vid 2220-tiden på lördagskvällen fick räddningstjänsten larm om en trafikolycka på en avtagsväg från väg 1834 strax norr om Mullsjö.

Enligt larmsamtalet skulle det vara en person som kört av vägen med moped och hamnat en bit ut från vägen. Positionen på händelsen var mycket osäker. Räddningsstyrkor från Mullsjö och Jönköping larmades med en handfull personal tillsammans med ambulans och polis till platsen.

Mopedföraren själv ringde och larmade men hade ingen möjlighet att förflytta sig från olycksplatsen, han ska ha legat klämd. Genom att försöka lyssna efter och pejla in utryckningsfordonens sirener hittades till slut den drabbade av en polispatrull i snårig terräng vid sidan av vägen.

Den drabbade mopedföraren omhändertogs av ambulanssjukvården och lastades med hjälp av räddningstjänsten i en ambulans. Mopedföraren fördes därefter till länssjukhuset Ryhov för vidare vård. På Ryhov konstaterades allvarliga skador.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook