Nässjö Toppnyheter

DÖDSOLYCKA i Nässjö i natt – en död, flera allvarligt skadade

En trafikolycka inträffade under natten till lördagen på lv 860 i närheten av Nässjö. En person dog och två personer skadades allvarligt. Polisen utreder olyckan.

UPPDATERAD: 0134, 0231, 0745, 0940, 1514

Olyckan inträffade, enligt larmuppgifter, när en personbilsförare tappade kontroll över sitt fordon och körde av vägen och rakt in i ett träd. Olyckan inträffade på lv 860 mellan Nässjö och Stensjön vid Hultarp strax söder om stadsdelen Isåsa i Nässjö. Räddningstjänsten från Nässjö och Bodafors, ambulans och polis larmades till olycksplatsen.

Olyckan inträffade vid 0115-tiden och under räddnings- och bärgningsarbetet måste vägen stängas av. Det rörde sig om en singelolycka. Tre personer färdades i bilen, två män i åldrarna 21 och 19 och en 16-årig pojke. Alla tre fördes med ambulans till sjukhus.

UPPDATERINGAR
Två personer var fastklämda och blev allvarligt skadade, de blev inlagda på intensivvårdsavdelning under natten, enligt besked från Höglandssjukhuset under tidiga fredagsmorgonen.
Den tredje personen avled av sina skador, rapporterar TT.

Polisen har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik och olycksbilen har tagits i beslag för teknisk undersökning, enligt besked från polisen under lördagsmorgonen.

Under eftermiddagen gick polisen, efter att anhöriga underrättats, ut med officiell bekräftelse på att en 21-årig man från Nässjö avlidit i olyckan.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook