Jönköping

Otäck rattfylleolycka: en person medvetslös, måste klippas loss i natt

En trafikolycka inträffade i Jönköping under sena lördagskvällen. En bilförare misstänks för flera brott och två personer skadades illa och måste vårdas på sjukhus under natten till söndagen.
UPPDATERAD: 2318, 2355

Klockan 22:00 inkom flera samtal till SOS Alarm om en trafikolycka i Rocksjörondellen inne i centrala Jönköping. När räddningsstyrkorna från Jönköping kom fram till platsen så visade det sig att en bil voltat runt och hamnat på sidan.

Totalt var det två personer i bilen vid denna singelolycka, bägge två åkte med ambulanserna till sjukhuset. Under räddningsarbetet rådde totalstopp vid olycksplatsen och trafiken leddes om.

Bilen bärgades från platsen. Föraren kunde ta sig ut själv men passageraren fick hjälp av räddningstjänsten som klippte ut den drabbade.

Enligt uppgifter till Jönköpingsposten var en av de drabbade medvetslös efter olyckan. Enligt polisens uppgifter kunder dock båda drabbade tala med ambulanspersonalen när de åkte iväg till sjukhuset.

Klart är dock att polisen misstänker brott och har inlett förundersökning om misstänkt rattfylleri, vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook