Eksjö Nässjö Toppnyheter

OTÄCK VÅLDTÄKT I NÄSSJÖ – KVINNA BLODIGT SKADADVåldtagen och blodigt skadad. En kvinna ska ha blivit brutalt våldtagen på en adress i Nässjö. Känsliga läsare varnas.

En ca 50 år gammal man har nu åtalats vid Eksjö tingsrätt och är misstänkt för brutal misshandel och fullbordad våldtäkt mot en kvinna.

Enligt åklagarens gärningsbeskrivning har mannen misshandlat kvinnan genom att ” tilldela henne ett stort antal slag i ansiktet och på kroppen, kasta henne in i en vägg, dunka hennes huvud i en vägg, dra ned henne på golvet, hålla för hennes mun, trycka under hennes haka, några gånger ta strypgrepp på henne, dra henne i håret, tilldela henne några sparkar på kroppen, bita henne i näsan samt knäa henne i ansiktet”.

Brottet ska ha skett på en adress i södra Nässjö i mitten av oktober. Mannen ska därefter ha våldtagit kvinnan. Åklagaren menar att kvinnan varit allvarligt rädd.

I förhör med polisen har mannen, som suttit anhållen och häktad i knappt en månad, förnekat brott men vidgått att han ”tilldelat målsäganden ett slag med öppen hand i ansiktet, hållit för hennes mun och hållit henne i håret samt därefter genomfört ett samlag med henne medan hon blödde från en sårskada i ansiktet”.

Vittnen, rättsintyg, telefonuppgifter, klädundersökning och fotografier ingår i bevisningen som åklagaren tänker lägga fram vid huvudförhandlingen.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook