Otroliga Myresjö/Vetlanda-segern – nu kan Nässjö FF vinna serien

Säg hej till division 2, kanske. Efter lördagens omgång i div 3 ser det bra ut för Högländarna med två omgångar kvar.

Nässjö FF vann med 0-2 över Torstorps IF och tog över serieledningen, åtminstone tillfälligt under eftermiddagen medan det rådde en spänd väntan på resultatet i matchen mellan serieledarna AFK Linköping och Myresjö/Vetlanda i Linköping.

M/V låg under med 2-0 inför andra halvlek men Elmedin Kvrgic och Oliver Stenström gjorde tre mål på en kvart och plötsligt hade M/V vänt matchen helt.

Med 20 minuter kvar kom också 2-4 men AFK hade inte gett sig och med sju minuter kvar av ordinarie tid reducerade de till 3-4 men kom sedan inte närmare.

Resultaten innebär att Nässjö FF nu är serieledare med två matcher kvar, en poäng före AFK och Myresjö/Vetlanda. Nässjö FF och AFK har lika målskillnad men Myresjö/Vetlanda har hela 18 mål att ta igen.