Otroligt spännande match för Hvetlanda GIF

Hvetlanda GIF spelade borta mot Gullringen idag lördag eftermiddag.

Bottenlaget Gullringen bjöd, som förväntat, på hårt motstånd.
Matchen blev jämn. Det stod 1-1 med ca kvarten kvar, båda målen gjordes i första halvlek. Vid det laget hade Gullringen missat en straff strax innan halvtidsvila och nyss fått en spelare utvisad. Hvetlanda GIF hade sedan tidigare, slutet av första halvlek, en spelare utvisad.
Till råga på allt blev Hvetlandatränaren Vladan Ladan också utvisade och tvingades se matchen från åskådarplats i andra halvlek. Hvetlanda GIF kritiserade domarinsatsen efter matchen.
Matchen verkade gå mot oavgjort resultat men så ett par minuter in på övertid gjorde Adam Kisitu 1-2 och bara minuten senare slog Edwin Nelson in 1-3.
Vinsten för Hvetlanda GIF innebär att laget återigen bara är tre poäng efter Myresjö/Vetlanda på fjärde plats i div 3.