Otroligt vinst – Nässjö basket besegrade svenska mästarna

Vinterns sensation när Nässjö Basket slog mästarna Dolphins från Norrköping på bortaplan ikväll fredag.

Glädjen bland Nässjöspelarna var stor efter segern.
Nässjö basket höll hela matchen ut den här gången. Det blev till och med en överlägsen seger med Nässjömått mätt, 71-82 efter 44-43 i halvtid.
Matchen var jämn hela tiden men Nässjö låg för det mesta under med något poäng.
I sista kvarten drämde Nässjöspelarna till ordentligt. Gick upp i ledning med 63- 64 i början av perioden och på de sista fyra minuterna gjorde man 10 poäng medan Norrköping Dolphins bara hann med 3.
Därmed klarade Nässjö av sin första bortaseger och hyllas såväl av fansen som basketexperter för sin insats.

Segern förändrar däremot inte tabellläget. Nässjö är fortfarande sist men på lika många poäng som Örebro och bara med Sthlm Eagles och Jämtland inom räckhåll.